Mosolyvár - Játékvár


Budapest, 1171. Rákoskert sugárút 167.

Mosolyvár - Játékvár

A Mosolyvár Játéktárban 1 éves kortól 7 éves korig biztosítunk a gyermekek részére olyan foglalkozásokat, amelyek elősegítik a fejlődésüket. Igyekeztünk összegyűjteni azokat a fejlesztési formákat, lehetőségeket amiket a szülők már jól ismernek, amik már bizonyítottak, de a XVII. kerületben nem voltak elérhetőek, vagy csak hosszabb utazással.

Minden tanfolyamunkban közös, hogy jó hangulatú, vidám légkörben, játék közben okosodnak-ügyesednek a hozzánk járó gyerekek.

A Mosolyvárban kulturált, nívós, gyermekbarát környezet várja a családokat, ahol a kicsik és szüleik egyből otthon érzik magukat. Rengeteg játékkal varázsoljuk el a gyerekeket, melyek nemcsak megunhatatlanok, hanem pedagógiai szempontból is minden igényt kielégítenek.

A Mosolyvár Játéktár foglalkozásai:

Manó Torna

2 - 7 éves korig

Ezeken a foglalkozásokon a gyerekek játékos gyakorlatokon keresztül megismerkednek a torna sportág alapvető mozgásformáival.

Különböző játék- és sportszerekkel (ugrókötél, karika, labda, zsámoly, babzsák, gyűrű stb.) színesítjük a gyakorlatokat, játékokat.
Órarend
Órarend
Mosolyvár - Játékvár

Játszóház, kézműves foglalkozás

Baba-mama játszó

6 hónapos kortól 7 éves korig várunk babákat és mamákat egy kellemes délutáni időtöltésre, beszélgetésre, barátságok, ismeretségek kialakulására. Miközben a mamák ismerkednek, beszélgetnek, addig a gyermekek szabadon és irányított foglalkozás keretében, pedagógus vezetésével játszhatnak.

Születésnapi ünnepségek a Mosolyvárban

Részletek